Franse Les Limburg

Cursussen Frans in Limburg voor bedrijven en particulieren

CURSUS FRANS PARTICULIEREN


FRANS LEREN ZOALS DE FRANSEN HET SPREKEN

Of u nu een tweede huis heeft in Frankrijk, in Franstalig België gaat wonen, of de taal wilt leren omdat u het zo mooi vindt, bij Franse Les Limburg kunt u altijd terecht. Uw docente is Française met meer dan 10 jaar ervaring in Franse les geven. U leert de taal op een praktische manier, zoals de Fransen het sprekenDe nadruk ligt op spreekvaardigheid maar met voldoende aandacht voor grammatica.


U leert de Franse taal in een plezierige sfeer

Afhankelijk van uw niveau en uw interesses, kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen: de Franse cultuur, actualiteiten, clichés en waarheden over Frankrijk, etc..


U leert Frans durven spreken !

Uit ervaring weet ik dat er een groot verschil is tussen een taal leren (passieve kennis) en een taal spreken (actieve kennis). Bij de gebruikte lesmethode wordt veel aandacht gegeven aan "la mise en confiance." Dit betekent dat u op een natuurlijke manier maar wel gestructureerd, vertrouwd wordt gemaakt met het Frans.


Emigratie: "choc des cultures"

Als u gaat emigreren voor uw werk of het werk van uw partner, kunt u bij Franse Les Limburg natuurlijk terecht voor de taal maar ook voor een uitwisseling van ervaringen, ideeën en verwachtingen. Ik ben zelf tweemaal geëmigreerd en weet dat het leren van de lokale taal belangrijk is maar niet het enige om goed te integreren. Het is dan ook niet toevallig dat ik veel ex-pats als cursisten heb.