VOORDELEN


WAAROM KIEZEN VOOR FRANSE LES LIMBURG

U kunt gelukkig kiezen uit meerdere talenscholen. Franse Les Limburg biedt u de volgende voordelen, maakt u zelf de vergelijking:

      1. Franse Les Limburg is een éénvrouwsbedrijf. U krijgt les van mijzelf en bent dus verzekerd van een docent met de best mogelijke motivatie.

      2. Ik heb inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het doceren van de Franse taal, eerst als docente bij een gerenommeerde talenschool in Maastricht en sinds 2006 als zelfstandige. Als u kiest voor Franse Les Limburg, kiest u voor kwaliteit in een persoonlijke aanpak.  

      3. Als Française en native speaker maak ik u vertrouwd met het Frans zoals de Fransen het spreken en schrijven. Maar ik spreek ook Nederlands en heb zelf jarenlang in Maastricht gewoond.  

      4. Bij veel talenscholen wordt een deel van de cursus “gegeven” door een computer; u oefent een bepaalde tijd met behulp van een pc in plaats van met een echte docent. Uiteraard spaart dit loonkosten! Bij Franse Les Limburg krijgt u altijd les van mij. Ik bespaar liever op overheadkosten! 

      5. Uw huidige Franse taalkennis wordt getest in een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een goed idee van de werkwijze en krijg ik een goed gevoel van uw Franse taalkennis.

       6. Franse Les Limburg heeft lesruimte beschikbaar. U leert de Franse taal van een Française, in Franstalig België net over de grens bij Maastricht. Wilt u de taalopleiding liever bij de zaak volgen? Ook lessen op lokatie bij de opdrachtgever zijn mogelijk.

 

Cursusplanning, organisatie, vragen? Contact is tussen u en mij. Dat maakt het eenvoudig, prettig en flexibel. Heeft u nu vragen of wilt u een afspraak voor een intakegesprek, reageer via info@franseleslimburg.nl